Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ - ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΑΙΔΗΨΟΥΑποφασισμένοι να πολεμήσουν μέχρι τέλος δηλώνουν οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Βόρειας Εύβοιας, την γενέτειρα του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Ευάγγελου Αποστόλου, με στόχο να βάλουν το δικό τους σημάδι στον χάρτη των πανελλήνιων κινητοποιήσεων.

Συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία Ιστιαίας  πραγματοποίησαν σήμερα οι αγρότες και κτηνοτρόφοι που συμμετέχουν στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις κατά του ασφαλιστικού και του φορολογικού που προωθεί η κυβέρνηση.

Δεκάδες αγροτικά μηχανήματα, τρακτέρ και ημιφορτηγά με πανό και σημαίες, αναχώρησαν από το “μπλόκο” στην είσοδο της Ιστιαίας (δείτε ΕΔΩ) και κατευθύνθηκαν στον κέντρο της πόλης όπου και παρατάθηκαν περιμετρικά της κεντρικής πλατείας.

Τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής επισκέφθηκαν το γραφείο της Δημάρχου όπου και της παρέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας, τονίζοντας πως πρέπει να κοινοποιηθεί σε κάθε αρμόδιο φορέα, ζητώντας την υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής.

«Συμπαραστέκομαι στον αγώνα σας… Το γραφείο μου θα είναι πάντα ανοικτό για συζήτηση… Ο Δήμος θα είναι στο πλευρό οποιουδήποτε συμπολίτη πλήττεται τα τελευταία χρόνια…» τόνισε μεταξύ άλλων η κα. Λίνα Ευσταθίου, εύχοντας καλό αγώνα.

Στην συνέχεια τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής, κ.κ. Νικόλαος Αναγνώστου και Παντελής Αλεξίου, διάβασαν το ψήφισμα διαμαρτυρίας και πραγματοποίησαν ομιλία στους εκατοντάδες συγκεντρωμένους πολίτες.

Τέλος, έκλεισαν συμβολικά το ρεύμα εισόδου στην πόλη στο σημείο όπου έχουν εγκατασταθεί από το πρωί της περασμένης Πέμπτης.

Δείτε πλάνα στο βίντεο και το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί…