Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΦοΣΔΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΕ

Πρόσκληση κατεπείγουσας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα «Ενημέρωση σχετικά με την απόφαση του Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας Α.Ε. για εναπόθεση απορριμμάτων από άλλους Δήμους στο ΧΥΤΑ Συνδέσμου Βόρειας Εύβοιας», έκδωσε ο Δήμος Ιστιαίας Αιδηψού και ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα του www.dimosistiaiasaidipsou.net

Σύμφωνα με αποκλειστική δήλωση στο ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS του Προέδρου του Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας Α.Ε. - Δημάρχου Λαμίεων κ. Νικολάου Σταυρογιάννη (δείτε ΕΔΩ) θα παρευρίσκεται (όπως δεσμεύτηκε) στην κατεπείγουσα συνεδρίαση προκειμένου να δώσει απαντήσεις τόσο για την απόφαση εναπόθεσης απορριμμάτων από άλλους Δήμους στο ΧΥΤΑ Συνδέσμου Β. Εύβοιας όσο και για την νομιμότητα του Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας Α.Ε.

Το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης έχει ως εξής:

Σας καλούμε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, η οποία θα γίνει στο Δημαρχείο Ιστιαίας – Αιδηψού, στην Ιστιαία, στις 03 του μηνός Φεβρουαρίου 2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης :

Ενημέρωση σχετικά με την απόφαση του Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας Α.Ε., για εναπόθεση απορριμμάτων από άλλους Δήμους στο ΧΥΤΑ Συνδέσμου Βόρειας Εύβοιας.

Η συνεδρίαση έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα, διότι η εναπόθεση απορριμμάτων σχετίζεται άμεσα με την διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας.

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Αγγελική Κούκουζα