Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ: «ΚΥΡΙΑ ΦΟΥΡΝΑΡΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ»

Παραμένουν υψηλές οι θερμοκρασίες μεταξύ του Δημοτικού Συμβούλου της πλειοψηφίας κ. Βασίλη Δημόπουλου και της επικεφαλής του συνδυασμού «ο δήμος είσαι εσύ» κ. Νατάσας Φουρνάρη, για το οικονομικό όφελος του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού αν τελικά έρθουν σκουπίδια στον ΧΥΤΑ Ιστιαίας από άλλους Δήμους.

Όλα ξεκίνησαν την Τετάρτη 3/2/2016 με την τοποθέτηση του Οικονομολόγου κ. Δημόπουλου στην ειδική συνεδρίαση με θέμα «ενημέρωση σχετικά με την απόφαση του ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας ΑΕ για εναπόθεση απορριμμάτων από άλλους Δήμους στο ΧΥΤΑ Συνδέσμου Βόρειας Εύβοιας» (δείτε ΕΔΩ) και συνεχίστηκαν στην ειδική συνεδρίαση της Δευτέρας 8/2/2016 όταν η κ. Φουρνάρη έφερε προ ημερησίας το θέμα στο σώμα (δείτε ΕΔΩ).

Ο κ. Δημόπουλος έχει δηλώσει κατά της εναπόθεσης ξένων απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ Ιστιαίας, κατηγορώντας τις αντιπολιτεύσεις για παραπληροφόρηση σχετικά με την οικονομική ωφέλεια του Δήμου αν τελικά αυτό συμβεί.

Μετά το πρώτο δελτίο τύπου του κ. Δημόπουλου (δείτε ΕΔΩ) λάβαμε και δημοσιεύουμε νέο δελτίο τύπου* και συνοδευτικά έγγραφα που ακολουθούν.

*δεν λάβαμε το δελτίο τύπου της κ. Φουρνάρη που δημοσιεύτηκε σε άλλες ιστοσελίδες.