Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΔΗΨΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΜε μεγάλη επιτυχία στέφτηκε και φέτος η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμπορικού Επαγγελματικού Συλλόγου Ιστιαίας, το βράδυ του Σαββάτου 27 Φεβρουαρίου στο Music Café Appollon.

Καθιερωμένο από το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου είναι και η διασκέδαση με ζωντανή μουσική μέχρι πρωίας. Αυτή την φορά ο καταξιωμένος καλλιτέχνης Γεράσιμος Ανδρεάτος με την πολλά υποσχόμενη φωνή της Επιστήμης Καμπούρογλου και την ορχήστρα τους, μάγεψαν τους παρευρισκόμενους.

Το φλουρί έκρυβε και μiα έκπληξη για τον νικητή κ. Παρίση Γεροδήμο κάτοικο Γιάλτρων, ένα ταξίδι με προορισμό της επιλογής του, προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου Lokris Travel.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Γενική Γραμματέας του Επιμελητηρίου Εύβοιας - Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας κα. Βούλα Αγιοστρατίτη, η Πρόεδρος του Εμπορικού Επαγγελματικού Συλλόγου Ιστιαίας κα. Μαρία Χότζα και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Πρόεδρος του Εμπορικού Επαγγελματικού Συλλόγου Ωρεών κα. Χριστίνα Σάμιαλη, η Πρόεδρος Ξενοδόχων Αιδηψού κα. Ελένη Μπαλατσούρα και το μέλος του Οργανισμό Λιμένων Νομού Εύβοιας κ. Ιωάννης Τσιρογιαννίδης.

Από τον πολιτικό κόσμο, στην κατάμεστη αίθουσα συναντήσαμε την Δήμαρχο Ιστιαίας Αιδηψού κα. Λίνα Ευσταθίου, τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Ιωάννη Κοτζιά, την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κα. Αγγελική Κούκουζα και πρώην αυτοδιοικητικούς.

Δείτε πλάνα στο βίντεο και το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί…