Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016

Ο ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣΤο θέμα του παραεμπορίου στην Λαϊκή Αγορά Ιστιαίας έθιξε ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Ιστιαίας, στην συνάντηση που είχε με κλιμάκιο της Περιφέρειας Στερεάς, το απόγευμα της Τρίτης 8 Μαρτίου 2016 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου.

Καταπέλτης ήταν η τοποθέτηση του Μέλους του Δ.Σ. του συλλόγου και Δημοτικού Συμβούλου Βασίλη Δημόπουλου προς τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Φάνη Σπανό, μετά την ενημέρωση της Προέδρου Μαρίας Χότζα.

«Πιστή εφαρμογή των κανόνων και των νόμων για την λαϊκή αγορά, με έγγραφο προς τον Δήμο» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Δημόπουλος.

Στην συνάντηση επίσης παρευρέθηκαν οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Γιώργος Κελαϊδίτης και Δημήτρης Βουρδάνος, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Μίνα Παπαναστασίου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Κοντζιάς, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγγελική Κούκουζα, ο Αντιδήμαρχος Κώστας Σελίμης, το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Ιστιαίας και το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Αρτεμισίου (Πευκίου).

Δείτε το βίντεο...