Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ

Το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΙΣΤΙΑΙΑΣ 2016 στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία, σύμφωνα με την μεγάλη προσέλευση και την κοινή γνώμη, παρά τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών.
Συντελεστές σε αυτή την επιτυχία ήταν όλοι οι συμπολίτες μας μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, οι εθελοντές που πρόσφεραν τα μέγιστα και οι καρναβαλιστές που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, οι τοπικοί σύλλογοι και τα σχολεία που συμμετείχαν ενεργά.
Μέγα Χορηγοί ήταν, ο Δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού, τα Υποκαταστήματα Τραπεζών Ιστιαίας Alpha Bank & Eurobank, το Σούπερ Μάρκετ «Γαλαξίας» Ιστιαίας και ο επιχειρηματίας Χρήστος Δελχάς, που από την πρώτη στιγμή στήριξαν την προσπάθεια αυτή.
Χορηγοί Επικοινωνίας ήταν όλα τα τοπικά ΜΜΕ, που πρόβαλαν και κάλυψαν το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΙΣΤΙΑΙΑΣ 2016.
Την εκδήλωση παρουσίασαν, ο Δημοσιογράφος Δημήτρης Καραφύλλης και η Εκπαιδευτικός Μαρία Δρίτσα, δίνοντας έναν ξεχωριστό παλμό στην παρέλαση.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Επαγγελματικού Συλλόγου Ιστιαίας ευχαριστεί θερμά όλους τους προαναφερθέντες για την ανεκτίμητη προσφορά και άψογη συνεργασία.
Έγινε η αρχή και έπεται συνέχεια. Τα επόμενα σχέδια του συλλόγου θα ανακοινωθούν σύντομα, στοχεύοντας στην στήριξη της τοπικής οικονομίας και την ανάδειξη της πόλης μας.