Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

ΚΑΝΤΙΝΕΣ - ΚΑΝΑΤΑΔΙΚΑ - ΤΣΟΚΑΪΤΗΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Για ακόμη μία φορά το θέμα των καντινών στις παραλίες Τσοκαϊτη και Κανατάδικα έρχεται στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ιστιαίας - Αιδηψού, μετά τις καταγγελίες που αποτέλεσμα είχαν την ανάκληση της απόφασης σύμφωνης γνώμης του αρμόδιου υπουργείου για παραχώρηση χρήσης των παραλίων και του αιγιαλού.

Το υπόμνημα - διαμαρτυρία των φορέων και πολιτών προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, που αποκλειστικά δημοσίευσε το ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS (δείτε ΕΔΩ), θα συζητηθεί στην δημόσια τακτική συνεδρίαση της Τετάρτης 13 Απριλίου, ώρα έξι το απόγευμα στο Δημαρχείο.

Να διευκρινίσουμε ότι η σφραγίδα και η υπογραφή της ποδοσφαιρικής ομάδας Π.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ στο υπόμνημα - διαμαρτυρία πολιτών και φορέων του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού δεν ισχύουν, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου Π.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ κ. Πολύδωρα Δημητρίου (δείτε ΕΔΩ).

Το 16ο θέμα συζήτησης, με εισηγητή τον Αντιδήμαρχο Κωνσταντίνο Σελίμη, έχει τίτλο: «Επί του από 11-3-2016 Υπομνήματος - Διαμαρτυρίας Πολιτών και Φορέων Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού, προς το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης - Γενική Δ/νση Περιβαλλοντικής, με θέμα: “Επανεξέταση της αριθ. 29252/1304/21-7-2015 απόφασης Υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, παραχώρησης Αιγιαλού - Παραλίας Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού”».

Σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση, οι υπογραφές στο υπόμνημα - διαμαρτυρία των φορέων και πολιτών “αυξάνονται και πληθύνονται”, ενώ το “παρών” θα δώσουν στην συνεδρίαση και αρκετοί ιδιοκτήτες καντινών.