Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016

ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Το υπόμνημα - διαμαρτυρία φορέων και πολιτών του Δήμου προς το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης (δείτε ΕΔΩ) με θέμα «επανεξέταση της αριθ. 29252/1304/ 21.7.15 απόφασης Υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, παραχώρησης Αιγιαλού  - Παραλίας Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού» ήρθε προς συζήτηση στα τακτικά θέματα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 13 Απριλίου.

Με παρουσία μελών ΔΣ συλλόγων και ιδιοκτήτων καντινών στην αίθουσα, το θέμα εισηγήθηκε ο Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Σελίμης τονίζοντας πως η Δημοτική Αρχή είναι με το μέρος των επιχειρηματιών αλλά ακόμη δεν έχει γίνει καμία παραχώρηση αιγιαλού σε κανένα Δήμο στην χώρα.

«Τι σκέφτεστε να κάνετε σαν Δήμος» ρώτησε η Πρόεδρος του Εμπορικού - Επαγγελματικού Συλλόγου Ιστιαίας κα. Μαρία Χότζα. Ακολούθησε ενημέρωση από τον κ. Φώτου, δημοτικό υπάλληλο οικονομικών, με το αίτημα των φορέων και πολιτών να ψηφίζεται κατά πλειοψηφία.

Η Δήμαρχος κα. Λίνα Ευσταθίου πρότεινε να συσταθεί αντιπροσωπεία φορέων και πολιτών με σκοπό να επισκεφθούν μαζί τον αρμόδιο υπουργό, καταθέτοντας τα προβλήματα προκειμένου να δοθούν λύσεις.

Δείτε το βίντεο…