Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΕΤΡΟΥ ΠΟΔΑΡΑ

Φίλες και φίλοι,

Ευχαριστώ όλα τα μέλη και τα στελέχη του κόμματός μας στο Νομό Ευβοίας για τη δυναμική συμμετοχή τους στις εσωκομματικές διαδικασίες, οι οποίες ξεκίνησαν με την ανάδειξη των νέων συμβουλίων των Τοπικών Οργανώσεων στις 3 Απριλίου και ολοκληρώθηκαν χθες, Κυριακή 17 Απριλίου, με την εκλογή του νέου προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας.
Συγχαίρω όλα τα νεοεκλεγέντα στελέχη: τα μέλη και τους προέδρους των οκτώ Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών, τους συνέδρους που θα μας εκπροσωπήσουν στο προσεχές συνέδριο και τους Θεματικούς Τομεάρχες της Νομαρχιακής Οργάνωσης. Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη και συνεργασία.
Ευχαριστώ επίσης θερμά όλους όσους στήριξαν την υποψηφιότητά μου και με ανέδειξαν στην προεδρία της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό. Το ίδιο θερμά ευχαριστώ και όλους όσους δεν με ψήφισαν, αλλά μέσα σε ένα κλίμα απόλυτης ενότητας και πολιτισμού, όπως επιβάλλεται από τα ήθη της παράταξή μας, συμμετείχαν στη διαδικασία.
Ευχαριστώ, τέλος, τον απερχόμενο πρόεδρο, φίλο Αποστόλη Βαρδακώστα, για την μακροχρόνια και συνεπή προσφορά του στην κομματική οργάνωση στην Εύβοια, για τη συνεργασία που είχαμε και για τη συνεργασία που θα συνεχίσουμε να έχουμε στους κοινούς αγώνες που μας περιμένουν.
Διαβεβαιώνω ότι αντιλαμβάνομαι πλήρως την ευθύνη του ρόλου που αναλαμβάνω και θα αγωνιστώ δίπλα σε όλα ανεξαιρέτως τα στελέχη του κόμματός μας, από τον βουλευτή μας μέχρι τα μέλη των Τοπικών Οργανώσεων, για μια Νέα Δημοκρατία μεγάλη, ανοικτή και χωρίς αποκλεισμούς, στην κατεύθυνση που ο Πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης οδηγεί την παράταξη.
Σε λίγες ημέρες, ένα κομβικό συνέδριο του κόμματος θα σφραγίσει την λειτουργική του αναδιοργάνωση και θα σηματοδοτήσει την πορεία προς μια Νέα Δημοκρατία πανέτοιμη να ανταποκριθεί στην ιστορική ευθύνη που σύντομα θα αναλάβει.
Αμέσως μετά το συνέδριο ξεκινάμε τον αγώνα και στο Νομό μας, για να κάνουμε την Νομαρχιακή μας υπόδειγμα οργανωτικής λειτουργίας σε όλη τη χώρα και τη Νέα Δημοκρατία πρώτο κόμμα στην Εύβοια. Η ποιότητα των στελεχών μας που είχα τη χαρά να γνωρίσω καλύτερα τις τελευταίες εβδομάδες και η διάθεσή τους για συμμετοχή και προσφορά, μου δίνουν πρόσθετο κίνητρο και βεβαιότητα οτι μαζί θα πετύχουμε.
Με τιμή,

Πέτρος Δ. Ποδάρας
Πρόεδρος Νομαρχιακής Οργάνωσης Ευβοίας – Νέας Δημοκρατίας