Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΑ “ΕΦ’ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ” ΑΠΟ ΤΟ “ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ”

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS με τον Δημοτικό Σύμβουλο της συμπολίτευσης κ. Βασίλειο Δημόπουλο, προκειμένου να του ευχηθούμε περαστικά και ταχεία ανάρρωση, είχαμε την ευκαιρία να μας παραχωρήσει μία μίνι συνέντευξη από το «Αλεξάνδρα» όπου και νοσηλεύεται ως τώρα, ευχαριστώντας παράλληλα όσους του στάθηκαν στο πλευρό του τις δύσκολες ώρες.

Ο κ. Δημόπουλος υπέστη καρδιακό επεισόδιο, παραμονή των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ όπου ήταν υποψήφιος για την θέση του Προέδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης, με αποτέλεσμα να διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ  από το Κέντρο Υγείας Ιστιαίας στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας και στην συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Αλεξάνδρα» όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

«Αρχικά να ευχαριστήσω θερμά το Κέντρο Υγείας Ιστιαίας για την άμεση ανταπόκριση, τις δύο κυρίες - πλήρωμα του ασθενοφόρου που με συνόδευσαν, την βάρδια του Λιμεναρχείου Αιδηψού που συντόνισε το έκτακτο δρομολόγιο του ferry boat, το Γ.Ν. Χαλκίδας και ιδιαίτερα την μονάδα εντατικής για τις υπηρεσίες τους, καθώς και τον ιδιώτη ιατρό κ. Γεώργιο Μαν που ήταν στο πλευρό μου από την πρώτη στιγμή».

«Ένοιωσα έντονες ενοχλήσεις τον βράδυ της Παρασκευής και συμβουλεύτηκα τον ιατρό μου κ. Γεώργιο Μαν. Αναχωρήσαμε με ασθενοφόρο το ίδιο βράδυ για την Χαλκίδα, μέσω ferry boat που ναύλωσα προκειμένου να αποφύγουμε τον κουραστικό και γεμάτο στροφές δρόμο του Αγίου (Παγώντας). Στην Αθήνα υποβλήθηκα σε περεταίρω εξετάσεις και άμεση επέμβαση. Θα ακολουθήσουν νέες εξετάσεις και πιθανή νέα επέμβαση» μας αφηγήθηκε ο κ. Δημόπουλος, τονίζοντας την κακή κατάσταση του ασθενοφόρου.

«Σύμφωνα με τα όσα μου είπαν οι θεράποντες ιατροί και ζήτησα γραπτώς, έντονη χαρά ή έντονη στενοχώρια των ημερών πιθανόν να επίσπευσαν το επεισόδιο στα προβλήματα υγείας που διαγνώστηκαν» ανάφερε ο κ. Δημόπουλος, αποδίδοντας ευθύνες σε πρόσφατο περιστατικό που -σύμφωνα με τον ίδιο- είχε με *Δημοτικό Σύμβουλο και κατάγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας ζητώντας αντίγραφο του βιβλίου συμβάντων.

*Σημείωση: Το ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS απευθύνθηκε στον Δημοτικό Σύμβουλο, ζητώντας και την άποψη της άλλης πλευράς. «Σας λέω ότι είπα πρόσφατα και στο Ράδιο Ιστιαία, όπου φιλοξενήθηκε ο κ. Δημόπουλος. Δεν γνωρίζω κάτι για το περιστατικό, δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια  τα όσα ισχυρίζεται ο κ. Δημόπουλος».

Ο κ. Δημόπουλος δεν έλειψε να αναφερθεί και στην εκλογική μάχη της Κυριακής για την ανάδειξη νέου Προέδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας. «Ο αριθμός των ψήφων που έλαβα μιλά από μόνος του. Αν ήμουν εκεί τις δύο ποιο κρίσιμες ημέρες που “παίζεται το παιχνίδι”, την παραμονή και ανήμερα των εκλογών, το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό».

Τέλος, δεν έλειψε να εκφράσει τα παράπονα του για την Δήμαρχο αλλά και να ευχαριστήσει όσους του ευχήθηκαν περαστικά. «Περίμενα από την κα. Ευσταθίου, που είμαι Δημοτικός Σύμβουλος στον συνδυασμό της και τις έφερα τόσους ψήφους, έστω να εκδώσει ένα δελτίου τύπου συμπαράστασης. Δέχτηκα πολλά τηλεφωνήματα και επισκέψεις από φίλους και πολιτικά πρόσωπα, τους ευχαριστώ όλους».