Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΑΙΔΗΨΟΥ ΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΠΡΑΤΣΟΛΗ

Με μικρή συμμετοχή μελών και επενδυτών της Αναπτυξιακής Αιδηψού ΑΕ (σύμφωνα με φωτογραφίες δελτίων τύπου) και χωρίς τα φώτα των φλας, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τον Βουλευτή Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ Αναστάσιο Πρατσόλη στην Λουτρόπολη.

Δείτε ΕΔΩ το δελτίο τύπου του Βουλευτή. Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Αναπτυξιακής Αιδηψού ΑΕ


Στις 11/04/2016 και ημέρα Δευτέρα πραγματοποιήθηκε στα Λουτρά Αιδηψού συνάντηση του κυβερνητικού βουλευτή κ. ΠΡΑΤΣΟΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ με εκπροσώπους της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΑΙΔΗΨΟΥ ΑΕ.
Το θέμα της συζητήσεως ήταν γενικά περί της τουριστικής ανάπτυξης και προβολής της περιοχής μας και ειδικότερα για την αξιοποίηση της «ΠΛΑΖ ΕΟΤ» των Λ. Αιδηψού που υπάγεται την ΕΤΑΔ ΑΕ.
Η συζήτηση ήταν από την αρχή εώς το τέλος εποικοδομητική, ενδιαφέρουσα και ειλικρινής. Πιστεύουμε πως τέθηκαν γερά θεμέλια για την παραχώρηση της ΠΛΑΖ από την ΕΤΑΔ Α.Ε. στην ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΙΔΗΨΟΥ Α.Ε. για την αξιοποίησή της.
Προς τούτο εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον αγαπητό βουλευτή του νησιού μας για το ενδιαφέρον αλλά και τις ενέργειες που έχει κάνει ως τώρα γύρω από αυτό το θέμα.
Επιθυμούμε και ελπίζουμε σε περαιτέρω τέτοιου είδους συναντήσεις για θετικά αποτελέσματα και πάνω απ΄όλα για το καλό της τοπικής κοινωνίας.

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΙΔΗΨΟΥ Α.Ε.