Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016

ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ HIP-HOP Ο ΝΙΚΟΣ ΤΣΕΛΙΚΑΣ
Παρθενική συνεδρίαση ήταν αυτή της Μ. Δευτέρας 25 Απριλίου για τον Δημοτικό Σύμβουλο Νίκο Τσελίκα που αντικατέστησε τον παραιτηθέντα Δημοτικό Σύμβουλο και Επικεφαλής του συνδυασμού «Δημιουργία» Γιάννη Αναγνώστου.

Με πρόσφατο δημοσίευμα περιφερειακής εφημερίδας να αναφέρει πως ο κ. Αναγνώστου χόρευε με την Δήμαρχο σε ρυθμούς σκληρού ροκ ενώ ο κ. Τσελίκας αναμένεται να χορέψει μαζί της σε ρυθμούς βαλς, τελικά στην πρώτη του συνεδρίαση “χόρεψε” σε ρυθμούς Hip Hop και RnB.

«Δεν είναι εποχή να ανατεθεί η καθαριότητα σε ιδιώτη, τους ξέρω τους ιδιώτες. Ποιος θα τους παρακολουθεί;» ανάφερε μεταξύ άλλων ο κ. Τσελίκας κατά την τοποθέτηση του στο θέμα συζήτησης για την ανάθεση της καθαριότητας σε ιδιώτη «Υπηρεσίες αποκομιδής, μεταφοράς και διάθεσης μη επικίνδυνων οικιακών αποβλήτων και καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων από την Δημοτική Ενότητα Αιδηψού (εκτός Τ.Κ. Γιάλτρων και Οικισμού Ηλίων) και την Δημοτική Ενότητα Ωρεών (εκτός Τ.Κ. Καστανιώτισσας) για το τετράμηνο αιχμής (Ιούνιος-Σεπτέμβριος)».

Οι ρυθμοί δυνάμωσαν όταν ο κ. Τσελίκας, απαντώντας στην Δήμαρχο,  είπε «ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας βγαίνει στις 10 το πρωί αντί να βγει στις 5 το πρωί» τονίζοντας πως ο ιδιώτης θέλει παρακολούθηση.

«Κάνετε λάθος» απάντησε η Δήμαρχος Λίνα Ευσταθίου με τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας Γιάννη Κατούνη να αναφέρει «είμαι πάντα 6:30 με 6:45 για να φύγει το προσωπικό» τονίζοντας την παλαιότητα των απορριμματοφόρων οχημάτων του Δήμου.

Δείτε το βίντεο…