Τρίτη, 10 Μαΐου 2016

Η ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

«Έγκριση δημοπρασίας εκμίσθωσης τμημάτων των αιγιαλών - παραλίων εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου, για τοποθέτηση ομπρελών, ξαπλωστρών και καντινών» είναι το 6ο θέμα συζήτησης στην αυριανή τακτική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με εισηγητή τον Αντιδήμαρχο Κωνσταντίνο Σελίμη.

Να σημειωθεί ότι στην τακτική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016, το 16ο θέμα συζήτησης με επίσης εισηγητή τον Αντιδήμαρχο Κωνσταντίνο Σελίμη ήταν: «Επί του από 11-3-2016 Υπομνήματος - Διαμαρτυρίας Πολιτών και Φορέων Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού, προς το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης - Γενική Δ/νση Περιβαλλοντικής, με θέμα: “Επανεξέταση της αριθ. 29252/1304/21-7-2015 απόφασης Υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, παραχώρησης Αιγιαλού - Παραλίας Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού”» (δείτε ΕΔΩ).

Τότε η Δήμαρχος Λίνα Ευσταθίου είχε δεσμευτεί πως η ίδια και αντιπροσωπεία πολιτών θα παραδώσουν το Υπόμνημα - Διαμαρτυρία Πολιτών και Φορέων Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού στο αρμόδιο Υπουργείο.