Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016

ΑΓΙΟ ΕΙΧΕ…

Άγιο είχε η 23χρονη δασκάλα χορού από την Αιδηψό, όταν σήμερα το μεσημέρι έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της στην Ε.Ο. Αιδηψού – Ιστιαίας και πρόσκρουσε σε δέντρα.

Η 23χρονη  οδηγός κατευθυνόταν με το μαύρο ΙΧ της αυτοκίνητο από την Αιδηψό προς την Ιστιαία, όταν περίπου στις 12 το μεσημέρι την στιγμή που έβρεχε, στην διασταύρωση του Αγίου έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και τελικά κατέληξε σε δέντρα.

Διερχόμενος οδηγός σταμάτησε και κάλεσε τις αρμόδιες υπηρεσίες. Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιστιαίας και του ΕΚΑΒ Ιστιαίας, με την συνδρομή περιπολικού της Αστυνομίας, που απεγκλώβισαν την οδηγό και μόνη επιβαίνοντα στο ΙΧ.

Η 23χρονη διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας για να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ευτυχώς χωρίς να διαγνωστεί σοβαρός τραυματισμός. Προληπτικά παραπέμφθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου και εκεί δεν διαγνώστηκε κάτι το ανησυχητικό.

Καλά νέα για την ταλαντούχα δασκάλα χορού που θα συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε, όχι όμως για το αυτοκίνητο της… Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες.