Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

“ΚΑΝΤΙΝΕΣ” ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ (ΣΗΜΕΙΑ - ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ - ΧΡΗΣΗ)

«Έγκριση δημοπρασίας εκμίσθωσης τμημάτων των αιγιαλών και παραλίων εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου, για τοποθέτηση ομπρελών, ξαπλωστρών και καντινών» είχε τίτλο το 6ο θέμα συζήτησης  στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 11 Μαΐου 2016 και εισηγήθηκε ο Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Σελίμης.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα σημεία όπου θα παραχωρηθούν για τοποθέτηση καντινών, ομπρελών και ξαπλωστρών…
Αναφορά στο υπόμνημα - διαμαρτυρία πολιτών και φορέων του Δήμου (δείτε ΕΔΩ) τονίζοντας την δέσμευση της Δημάρχου σε πρόσφατη συνεδρίαση για επίσκεψη στο ΥΠΕΚΑ της ίδιας με αντιπροσωπεία επιχειρηματιών, έκανε ο Δημοτικός Σύμβουλος της μειοψηφίας κ. Νικόλαος Τσελίκας.

Η κ. Λίνα Ευσταθίου απάντησε πως κάτι τέτοιο έχει δρομολογηθεί, εκφράζοντας τους φόβους της πως το ραντεβού δεν θα έχει το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Παράλληλα, απέδωσε ευθύνες σε όσους προέβηκαν σε καταγγελίες με αποτέλεσμα την ανάκληση της σύμφωνης γνώμης του Υπουργού.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την τοποθέτηση του κ. Τσελίκα και την απάντηση της κ. Ευσταθίου…
Κατά την συζήτηση του θέματος, παρόν στην αίθουσα ήταν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού - Επαγγελματικού Συλλόγου Ιστιαίας και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Τον λόγο ζήτησε και τοποθετήθηκε η Πρόεδρος του Εμπορικού - Επαγγελματικού Συλλόγου Ιστιαίας κ. Μαρία Χότζα κάνοντας αναφορά στις καντίνες στις παραλίες Τσοκαϊτη και Κανατάδικα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την τοποθέτηση της κ. Χότζα με παραδείγματα άλλων παραλιών και την απάντηση της κ. Ευσταθίου δίνοντας έμφαση στις καταγγελίες…