Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ: ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
«…η Αθλητική Ένωση Ιστιαίας είναι διαφήμιση για την πόλη και τον Δήμο μας. Χρειαζόμαστε την συμπαράσταση του Δήμου, να μην γίνεται δημοτικό συμβούλιο την ώρα του αγώνα. Η ομάδα μου είναι με το ένα πόδι στην εθνική, αν δεν με βοηθήσει ο Δήμος δεν μπορώ να πάω μπροστά…»

Αυτά ήταν τα λόγια του κ. Ιωάννη Αναγνώστου, του ισχυρού άντρα της Ένωσης Ιστιαίας όπως τον αναφέρουν τοπικές ιστοσελίδες ενημέρωσης, κατά την τοποθέτηση του και αφού ζήτησε τον λόγο από την Πρόεδρο κα. Αγγελική Κούκουζα, στο τέλος της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου το απόγευμα της Τετάρτης 25 Μαΐου.

«Δεν είχαμε σχετική ενημέρωση» ήταν η απάντηση της Προέδρου. Να σημειωθεί πως ο κρίσιμος αγώνας μπαράζ Α.Ε. Ιστιαίας - Αίολος Καρπενησίου ήταν προγραμματισμένος για τις 17:30 ενώ το Δημοτικό Συμβούλιο στις 18:00.

Στην συγκεκριμένη συνεδρίαση υπήρξαν Δημοτικοί Σύμβουλοι οι οποίοι προσήλθαν στην αίθουσα μετά την λήξη του νικηφόρου για την Α.Ε. Ιστιαίας αγώνα, μάλιστα την στιγμή που ακόμη δεν είχαν ξεκινήσει τα τακτικά θέματα συζήτησης…