Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΛΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Με το προ ημερησίας θέμα «επί του με αρ.πρωτ.Εσωτ.Τμ.Β΄543/10-5-2016 εγγράφου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Δημόσιας Περιουσίας Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας, με θέμα: ενημέρωση για τις τιμές/τ.μ. για την παραχώρηση της απλής χρήσης αιγιαλού-παραλίας σε διάφορες περιοχές της Π.Ε. Ευβοίας», που εισηγήθηκε ο Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Σελίμης, ξεκίνησε η δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το απόγευμα της Τετάρτης 11 Μαΐου 2016.ΠΑΡΟΝΤΕΣ
Καψοράχης Χρήστος, Πετσής Ηλίας (αποχώρησε μετά την ψηφοφορία του 1ου θέματος), Δημόπουλος Βασίλειος (αποχώρησε κατά την συζήτηση του 4ου θέματος), Πανουργιάς Σωτήριος (αποχώρησε μετά την ψηφοφορία του 4ου θέματος), Μισιρλής Άγγελος, Τσελίκας Νικόλαος, Μακρή Μαρία, Χριστοφάκης Εμμανουήλ, Παπαϊωάννου Μαρία-Μυρτώ, Λουκατζίκου Άννα (αποχώρησε κατά την συζήτηση του 5ου θέματος), Βενετής Στέργιος, Τσούτσικας Ιωάννης, Βογιατζής Κυριάκος, Ζουπανιώτης Δημήτριος, Καμαράτος Αθανάσιος, Κατούνης Ιωάννης, Κούκουζα Αγγελική, Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος, Σελίμης Κωνσταντίνος, Σπανός Αθανάσιος, Τσάντζαλος Αθανάσιος, Αγγελόπουλος Δημήτριος.

ΑΠΟΝΤΕΣ
Παπανδρέου Ουρανία, Φουρνάρη Αναστασία, Σταματίου Σπυρίδων, Λυμπέρης Γεώργιος, Χαρβαλιάς Ιωάννης.

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία όπως οι τιμές/τ.μ. για την παραχώρηση της απλής χρήσης αιγιαλού-παραλίας στο Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού, είναι 10,00 ευρώ σε όλες τις περιοχές, εκτός της Αιδηψού, που θα είναι 15,00 ευρώ.

Δείτε το βίντεο…