Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016

ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΣΥΛΛΑ ΑΙΔΗΨΟΥ

Οι Ακαδημίες του Σύλλα Αιδηψού γιόρτασαν το Σάββατο τη λήξη της αγωνιστικής χρονιάς 2015-2016, στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Λουτρών Αιδηψού, με προπονήσεις, ασκήσεις δεξιότητας, διαγωνιστικά παιχνίδια και πολλούς προσκεκλημένους!

Γονείς, φίλοι και  μικροί και μεγάλοι αθλητές του ΣΥΛΛΑ χάρηκαν μια όμορφη βραδιά και με φόντο τη θάλασσα αλλά και με σημαντικούς προσκεκλημένους,  έκλεισαν μια όμορφη και πετυχημένη αθλητική χρονιά.

Μαζί με τους μικρούς αθλητές του ΣΥΛΛΑ βρέθηκαν  ο Κώστας Παπαδόπουλος βοηθός προπονητή στην Εθνική Νεανίδων και πρώην προπονητής των ακαδημιών του Παναθηναϊκού, η Ζωή Κεχαγιά παίκτρια Α1 καθώς και οι παίχτες Εθνικών κατηγοριών Κιαπέκος Μάκης και Νίκος  Λάβαρης.

Την παράσταση όμως έκλεψαν σε μια quest εμφάνιση ο Νώντας Παπαντωνίου της ΑΕΚ και ο Αιδηψιώτης παίχτης του Παναθηναϊκού Νίκος Παπάς, που είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τον Σύλλα.

Όλοι μίλησαν στα παιδιά και τιμήθηκαν από τη διοίκηση του Σύλλα με αναμνηστικά δώρα. Στον Νίκο Παπά δόθηκε η φανέλα του Σύλλα που φορούσε όταν έπαιζε στο παιδικό…

Καλό καλοκαίρι και ραντεβού την πρώτη βδομάδα του Σεπτέμβρη.