Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΡΙΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ

Στα πλαίσια της γενικότερης προσπάθειας για την προβολή της περιοχής μας και της συμμετοχής της σε πανελλήνιες πολιτιστικές και εκπαιδευτικές διοργανώσεις, ο Δήμος Ιστιαίας Αιδηψού με πρωτοβουλία της Δημάρχου κ. Λίνας Ευσταθίου, φιλοξενεί εφέτος τα «Θερινά Σχολεία Σύγχρονης Φυσικής»  για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.
Τα «Θερινά Σχολεία Φυσικής», που για 8η συνεχή χρονιά διοργανώνονται  σε πολλές πόλεις της Ελλάδας από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών, θα λειτουργήσουν το τριήμερο 1-3 Ιουλίου στο Ειδικό Σχολείο του Ν. Πύργου με τη συμμετοχή μαθητών από όλη την Ελλάδα.
Με τις διοργανώσεις αυτού του είδους, όπως και με τις υπόλοιπες πολιτισμικές εκδηλώσεις του φετινού καλοκαιριού, ο Δήμος μας προσβλέπει στην ανάδειξη της περιοχής μας και των μεγάλων πλεονεκτημάτων της, στοχεύοντας στην τουριστική, πολιτισμική και οικονομική της ανάπτυξη.
Για την διοργάνωση του εκπαιδευτικού τριημέρου των «Θερινών Σχολείων Φυσικής», ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού και η Δήμαρχος κ. Ευσταθίου ευχαριστούν θερμότατα τον κ. Ανέστη Θεοδώρου. Θερμότατα επίσης ευχαριστούν τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου «Ρόδον» του Ν. Πύργου για την σημαντική αρωγή στην προσπάθεια της διοργάνωσης.