Σάββατο, 2 Ιουλίου 2016

ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕΆστραψε και βρόντηξε η Δημοτική Σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού «Μέτωπο Αναγέννησης» κ. Ουρανία Παπανδρέου - Παπαδάκη, κατά την κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Ιουλίου, ψηφίζοντας όχι στον κατεπείγοντα χαρακτήρα της συνεδρίασης.

Μετά την έναρξη της συνεδρίασης με ένα και μοναδικό θέμα την «παραχώρηση χρήσης κτιρίων στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ) Κοινωνική Μέριμνα και Αλληλεγγύη-Παιδεία-Αθλητισμός Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού για ίδρυση Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ)», η κ. Παπανδρέου ζητώντας τον λόγο αναφέρθηκε σε παρανομίες στον Δήμο και το ΝΠΔΔ, προσλήψεις συνεργατών και απευθείας αναθέσεις. Στο χέρι κρατούσε ευβοϊκή εφημερίδα με σχετικό δημοσίευμα και έγγραφα που παρουσίασε στο σώμα.

Τα αίματα άναψαν και η συζήτηση κινήθηκε σε έντονους τόνους, με βαρείς χαρακτηρισμούς να ακούγονται στην αίθουσα, προκαλώντας την αντίδραση της Προέδρου και την αποχώρηση Δημοτικών Συμβούλων της μειοψηφίας. Δείτε το βίντεο…