Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016

ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ ΣΤΗ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ

Αίτημα για έκτακτη σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου κατάθεσε σήμερα το Δ.Σ. του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων - Καταλυμάτων - Στούντιο Β. Εύβοιας, με αφορμή τους πρόσφατους πνιγμούς λουόμενων στην Λουτρόπολη της Αιδηψού.

Το πλήρες κείμενο, που έλαβε Αρ. Πρωτ. 8184/07-07-2016 και υπογράφουν η Πρόεδρος κ. Όλγα Βογιατζή και ο Γραμματέας κ. Αθανάσιος Παπαδιώτης, έχει ως εξής:

           Καθότι έχουμε τρεις πνιγμούς και ένα περιστατικό με πνευμονικό οίδημα και το σύστημα υγείας υπολειτουργεί σε κατάσταση μηδενική, καθότι οι ίδιοι οι πολίτες έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους χωρίς να υπάρχει πάντα θετικό αποτέλεσμα, ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων, Διαμερισμάτων και Studio Βορείου Ευβοίας αιτείται την άμεση και έκτακτη σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου Λουτρών Αιδηψού-Ιστιαίας, ώστε να καλυφθούν οι θέσεις των ναυαγοσωστών της περιοχής Λ.Αιδηψού.
          Γνωρίζουμε ότι οι θέσεις είναι πέντε (5). Αιτούμαστε την άμεση κάλυψη και των πέντε θέσεων, οι οποίες είχαν προκυρηχθεί σε προγενέστερους χρόνους. Δεν μπορούμε να αφήσουμε να συνεχιστούν οι θάνατοι στις παραλίες της Αιδηψού. Ζητάμε άμεση και έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα (ζωής και θανάτου) την πλήρωση των θέσεων των ναυαγοσωστών.