Σάββατο, 2 Ιουλίου 2016

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ: "ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ..."

Παίρνοντας αφορμή από την ανάρτηση στο ιστότοπο της σελίδας istiaianews θέματος «ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΝΙΓΜΟ ΕΝΟΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ» στο οποίο προσωπικά η Δήμαρχος κ. Λίνα Ευσταθίου εκφράζει την οδύνη της για το ατυχές περιστατικό του πνιγμού ενός συνανθρώπου μας, επισκέπτη της Αιδηψού (για το οποίο και προσωπικά εγώ θλίβομαι), τονίζει ιδιαιτέρως και διαμαρτύρεται για την εγκατάλειψη από το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ στοιχειώδους  εξοπλισμού και τα απλούστερα των υλικών που απαιτούνται για την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών ή ατυχημάτων. Συνεχίζοντας στο δελτίο τύπου η κ. Δήμαρχος αναφέρει ότι αποτελεί όντως τραγική αντίφαση την εποχή της διαδικτυακής ιατρικής να χάνουν την ζωή τους άνθρωποι, λόγω έλλειψης ενός απινιδωτή ή ενός φαρμάκου.

     Κυρία Δήμαρχε θα ήθελα να Σας γνωρίσω ότι μία λαϊκή παροιμία λέει «δεν ήξερες δεν ήξερες δεν πήγες να ρωτήσεις πριν εκφραστείς», διότι το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ έχει και απινιδωτή σταθερό και απινιδωτή φορητό που χρησιμοποιείται στο ασθενοφόρο κατά την μεταφορά ασθενούς εάν χρειαστεί, καθώς και όλα τα προβλεπόμενα φάρμακα.
     Δυστυχώς δηλώσεις δημόσια αυτού του τύπου ψευδείς και ανειλικρινείς μόνο κακό μπορούν να κάνουν στον τουρισμό του τόπου να σπείρουν πανικό σε ευπαθείς ομάδες ανθρώπων υψηλού κινδύνου και δυσφήμιση του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ.
     Προσωπικά εάν επρόκειτο να κάνω διακοπές στην περιοχή της Βόρειας Εύβοιας και άκουγα τον πρώτο πολίτη της πόλη και Δήμαρχο να αναφέρει ότι το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ στερείται στοιχειώδους εξοπλισμού όπως αναφέρεσθε θα ματαίωνα τις διακοπές μου.

ΙΣΤΙΑΙΑ 02-07-2016
Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ