Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ - ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ΕΚΑΒ

Πλήρως εξοπλισμένο και ανακατασκευασμένο παραδόθηκε χθες στον Τομέα ΕΚΑΒ Ιστιαίας και το δεύτερο δημοτικό ασθενοφόρο, σύμφωνα με υλοποίηση σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ιστιαίας-Αιδηψού περί παραχώρησης των δημοτικών ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ.

Πρόκειται για το δημοτικό ασθενοφόρο του πρώην Δήμου Αρτεμισίου που ήταν στην χρήση του Κέντρου Υγείας Ιστιαίας και αντιμετώπιζε προβλήματα κίνησης, ιδιαίτερα με τα καύσιμα που επιβαρυνόταν ο ασθενής για την διακομιδή του σε νοσοκομείο.

Μετά την παραχώρηση και του παροπλισμένου δημοτικού ασθενοφόρου του πρώην Δήμου Αιδηψού (διαβάστε ΕΔΩ), που ήδη έχει επιστρέψει και βρίσκεται σε ετοιμότητα στην Λουτρόπολη κατά τους θερινούς μήνες, τα δυο δημοτικά ασθενοφόρα θα βρίσκονται ετοιμοπόλεμα στον Τομέα ΕΚΑΒ Ιστιαίας και στην υπηρεσία των πολιτών.

Ο Τομεάρχης ΕΚΑΒ Εύβοιας κ. Νίκος Κόκκος δήλωσε αποκλειστικά στο ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS:
«Παραδόθηκε σήμερα και το δεύτερο ασθενοφόρο που μας είχε παραχωρήσει το Δημοτικό Συμβούλιο, επίσης πλήρως εξοπλισμένο και αυτό σύμφωνα με το αυστηρό πρωτόκολλο του ΕΚΑΒ. Η Β. Εύβοια πλέον θα διαθέτει τρία ασθενοφόρα, ένα ειδικό ασθενοφόρο - μονάδα για δύσκολα περιστατικά και τα δύο δημοτικά που έχουν ριχθεί στην μάχη με τις βάρδιες να καλύπτονται όλες. Ο Πρόεδρος έχει ρίξει ιδιαίτερο βάρος στην ανάπτυξη και στελέχωση  όλων των τομέων του ΕΚΑΒ στην Εύβοια. Η καλή συνεργασία μεταξύ του ΕΚΑΒ και της Δημοτικής Αρχής θα συνεχιστεί, με σκέψη να εκπαιδεύσουμε το προσωπικό του Δήμου και οπλιτών στην παροχή πρώτων βοηθειών.»

Δείτε το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί…