Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016

ΛΙΝΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ: «ΑΝΑΛΗΘΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ»

Για αναληθή στοιχεία σε δημοσίευμα του μπλογκ Evia Top κάνει λόγο η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου, όπως αναφέρει στην επιστολή της προς την διαχειρίστρια της ιστοσελίδας. Το πλήρες κείμενο της επιστολής,  που δόθηκε και στην δημοσιότητα, έχει ως εξής:

Προς: κ. Στέλλα Φιλίππου
Διαχειρίστρια Ιστοσελίδας Εvia Τop

Σας αποστέλλουμε την παρούσα επιστολή, για την καλύτερη ενημέρωση σας καθώς και του αναγνωστικού σας κοινού, σε σχέση με σημερινό δημοσίευμα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα evia top της οποίας είστε διαχειρίστρια, και το οποίο περιείχε αναληθή στοιχεία.
Ουδέποτε έλαβα απόφαση ως Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού για την παραχώρηση των Δημοτικών ασθενοφόρων στον τομέα ΕΚΑΒ Ευβοίας. Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού με την αριθ. 121/25-4-2016 ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του (ΑΔΑ: 7ΛΖΛΩΕ7-9ΛΔ), αποφάσισε την παραχώρηση χρήσης των δύο Δημοτικών ασθενοφόρων στον τομέα ΕΚΑΒ Ευβοίας, με τους όρους οι οποίοι καταγράφονται λεπτομερώς στην εν λόγω απόφαση και οι οποίοι στόχευαν αποκλειστικά στην εξυπηρέτηση των συμπολιτών μου.
Επιπρόσθετα επειδή η συγκεκριμένη αρμοδιότητα δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες μας, κρίνουμε σκόπιμο να απευθυνθείτε τόσο στο ΕΚΑΒ όσο και στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, τα οποία διαθέτουν στη δύναμη τους ασθενοφόρα, γιατί δεν κατέστη εφικτή η διακομιδή του εν λόγω ασθενή.
Παρακαλώ για την δημοσίευση της ανωτέρω επιστολής.

Η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού
Ευσταθίου Ελένη


Ακολουθεί η σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιστιαίας-Αιδηψού: