Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016

ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Συνεχίζονται οι επισκέψεις πολιτικών προσώπων στην πυρόπληκτη Λίμνη Β. Εύβοιας, με φωτογραφίες και δηλώσεις πάνω στα αποκαΐδια, εκφράζοντας την συμπαράσταση τους σε όσους υπέστησαν ζημίες (τουρισμός, ρητινοκαλλιεργητές, κτλ). Σήμερα, Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016, την πληγείσα περιοχή επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχτηκαν μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος, ο Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτριος Αναγνωστάκης, οι Βουλευτές Εύβοιας κ.κ. Γεώργιος Ακριώτης, Ευάγγελος Αποστόλου και Σίμος Κεδίκογλου, ο Περιφερειάρχης Στερεάς κ. Κωνσταντίνος Μπακογιάννης, οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Φάνης Σπανός και Ιωάννης Κοτζιάς, ο Δήμαρχος Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας κ. Χρήστος Καλυβιώτης, Δημοτικοί Σύμβουλοι των όμορων Δήμων, Αξιωματικοί των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και πλήθος πολιτών.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο ΠτΔ θα βραβεύσει τους συμβάλλοντες στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς και θα κηρύξει την έναρξη του αγώνα μαραθώνιας κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης ΣΚΥΛΛΙΑΣ 2016, που θα συνδυαστεί με συμβολικό αγώνα κολύμβησης 500μ.