Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2016

Ο ΔΗΜΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Λίνα Ευσταθίου, συνοδευόμενη από μέλη του Δ.Σ., εκπροσώπους φορέων, τοπικούς πολιτικούς παράγοντες και αρκετούς δημότες, μετείχε της υποδοχής του αρχηγού της Ν.Δ. κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έφθασε χθες το πρωί στο πορθμείο της Αιδηψού, προκειμένου να μεταβεί στην πληγείσα από την μεγάλη πυρκαγιά, γειτονική περιοχή της Λίμνης. Επικεφαλής της Υποδοχής ήταν ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος βρισκόταν ήδη στην Αιδηψό.

Τον κ. Μητσοτάκη συνόδευαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος κ. Κώστας Μπακογιάννης μαζί με τους Αντιπεριφερειάρχες και στελέχη της Περιφέρειας.

Πριν τη μετάβασή του στη Λίμνη, ο κ. Μητσοτάκης και η συνοδεία του, επισκέφθηκαν το ανακαινισμένο «Κύμα» όπου ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν για τις πολιτιστικές δράσεις του Δήμου μας από την Αντιδήμαρχο κ. Άννα Λουκατζίκου.

Η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Λίνα Ευσταθίου, είχε σύντομη συνομιλία με τον κ. Μητσοτάκη, στον οποίο προσέφερε ως δώρο ένα βιβλίο με την ιστορία της Αιδηψού και της ευρύτερης περιοχής της.