Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016

ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΖΗΤΑ ΤΟ LIDL ΙΣΤΙΑΙΑΣ - «ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ;» ΡΩΤΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Αντιδράσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο προξένησε η συζήτηση του 14ου τακτικού θέματος «Επί της με αρ.πρωτ. 8926/15-7-2016 αίτησης της εταιρίας ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. για χορήγηση άδειας ίδρυσης καταστήματος “επιχείρηση λιανικού και χονδρικού εμπορίου - επιχείρηση λιανικής και χονδρικής διάθεσης τροφίμων”» την Τετάρτη 10 Αυγούστου.

Το θέμα εισηγήθηκε η Δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού κ. Ευσταθίου με την Διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Κωστούλα να παραχωρεί διευκρινίσεις στο σώμα.

Πρόκειται για αίτημα της εταιρείας προς τον δήμο, προκειμένου να γνωμοδοτήσουν το Δημοτικό Συμβούλιο και άλλες Δημοτικές Επιτροπές, ώστε να πάρει την απαραίτητη πολεοδομική άδεια για επέκταση των χώρων της επιχείρησης. 1636,52τμ έχει σήμερα η εταιρεία και ζητά άλλα 359,30τμ για το κατάστημα Ιστιαίας.

Αποφασίστηκε το θέμα να συζητηθεί σε επόμενη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με την παρουσία των ιδιοκτήτων ή αντιπροσώπων της εταιρείας. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, το θέμα θα συζητηθεί στην συνεδρίαση της Τετάρτης 17 Αυγούστου.

Δείτε το βίντεο…