Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΙΔΗΨΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Το θέμα της καθαριότητας στην λουτρόπολη έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο, ως θέμα προ ημερησίας διάταξης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Αθανάσιος Καμαράτος, στην τακτική συνεδρίαση της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου 2016.

«Να γίνει προς το σώμα ενημέρωση όσο αφορά τον εργολάβο που του ανατέθηκε η καθαριότητα στην Αιδηψό. Ολοκληρώθηκε η σύμβαση του;» ήταν η ερώτηση του εμφανώς απογοητευμένου κ. Καμαράτου προς την Δημοτική Αρχή, τονίζοντας τα προβλήματα στην καθαριότητα που αντιμετώπισε η Αιδηψός και αν πληρώθηκαν οι εργάτες που δούλεψαν στον ιδιώτη.

Ο κ. Αθανάσιος Σπανός έκανε λόγο για παλιά δημοτικά απορριμματοφόρα που παρουσιάζουν συνεχώς τεχνικά προβλήματα, ενώ η κ. Μυρτώ Παπαϊωάννου ανάφερε πως ίσως δεν έχουν πληρωθεί οι εισφορές των εργαζόμενων.

Η Αντιδήμαρχος Αιδηψού κ. Άννα Λουκατζίκου παραδέχτηκε κατά την τοποθέτηση της πως υπήρξε συνδρομή δημοτικών απορριμματοφόρων και εργατών του Δήμου στην αποκομιδή των σκουπιδιών, παρά του ότι η καθαριότητα της πόλης είχε ανατεθεί σε ιδιώτη.

Δείτε στο βίντεο την ερώτηση του κ. Καμαράτου και τις τοποθετήσεις των Δημοτικών συμβούλων…