Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016

ΜΕ “ΠΕΡΑΣΜΑ” ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΤΟΧΗΣ «24 ΩΡΕΣ ΕΛΛΑΔΑ» ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΣΠΟΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

19ο Ράλλυ «24 ΩΡΕΣ ΕΛΛΑΔΑ - ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ» θα έχει τίτλο ο 24ωρος αγώνας αντοχής κλασσικών αυτοκινήτων 800 χιλιομέτρων, από το πρωί του Σαββάτου 15 Οκτωβρίου ως το πρωί της Κυριακής 19 Οκτωβρίου, που διοργανώνει ο Σύλλογος Ιδιοκτήτων Σπορ Αυτοκινήτων (ΣΙΣΑ) στα πλαίσια των αγώνων και εκδηλώσεων του. Θα συμμετάσχουν ιστορικά αυτοκίνητα κατασκευής έως και το 1986 (κατηγορία Historic) καθώς και αυτοκίνητα από το 1985 έως και το 1996 (κατηγορία Youngtimer).

Οι βορειοευβοιώτες λάτρεις του μηχανοκινήτου αθλητισμού θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τα σπάνια ιστορικά αυτοκίνητα που έχουν γράψει ιστορία σε θρυλικά ράλι του παρελθόντος, στην ανασυγκρότηση που θα πραγματοποιηθεί στην λουτρόπολη της Αιδηψού, στις 2:45 το μεσημέρι του Σαββάτου σύμφωνα με το πρόγραμμα. Στις 4:00 το μεσημέρι θα δοθεί η εκκίνηση του 3ου σκέλους του αγώνα «Λουτρά Αιδηψού, Δρυμώνας, Δαφνούσσα, Ψαχνά, Στενή, Μετόχι, Κύμη».

Η εκκίνηση θα δοθεί από την Αθήνα, 9:30 το πρωί του Σαββάτου στην Ακρόπολη. Τα πληρώματα θα κατευθυνθούν προς την Χαλκίδα και μετά προς την βόρεια Εύβοια. Μετά από ανασυγκρότηση στην Αιδηψό, τα πληρώματα θα κινηθούν προς την νότια Εύβοια. Με την δύση του ηλίου θα γίνει η μεγάλη ανασυγκρότηση στην Κύμη και μετά από 3 ώρες θα δοθεί η εκκίνηση του απαιτητικού βραδινού σκέλους, που διανύει τις περιοχές της νότιας Εύβοιας, όπως Μεσοχώρια, Αλμυροπόταμο και Πόρτο Μπούφαλο. Ακολουθούν Ερέτρια, Χαλκίδα, Ριτσώνα και Μερκούρης. Με την συμπλήρωση των 24 ωρών αγώνα, τα πληρώματα θα τερματίσουν την ίδια ώρα στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Ακολουθεί το πλήρες πρόγραμμα του αγώνα και φωτογραφίες των αυτοκινήτων και πληρωμάτων που θα συμμετάσχουν…