Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ ΣΤΑ BEST CITY AWARDS 2016

Σε ιδιαίτερα ενθουσιώδη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στο Αμφιθέατρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων η τελετή απονομής των Best City Awards 2016. Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν δήμαρχοι από όλη την Ελλάδα, στελέχη τοπικής αυτοδιοίκησης, στελέχη περιφερειών, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, σύμβουλοι και δημοσιογράφοι, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις καλύτερες πρακτικές και τις εφαρμοσμένες σύγχρονες τεχνολογίες των ευφυών, αειφόρων και οικονομικά βιώσιμων πόλεων της χώρας μας.


Ασημένιο βραβείο στον τομέα τουρισμού με τίτλο «Lost In Jazz & Lost Cities, Αιδηψός, Κισσός, Τσαγκαράδα, αναβίωση ιστορικών προορισμών» έλαβαν οι συνεργαζόμενοι Δήμοι Ιστιαίας-Αιδηψού και Ζαγοράς-Μουρεσίου. Το βραβείο παρέλαβε η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου. Την ιδέα και την καλλιτεχνική επιμέλεια είχε η Άννα Βαφειάδου.

Έλαβαν διάκριση (Gold, Silver ή Bronze βραβείο) 62 από τους Δήμους που συμμετείχαν, δύο περιφερειακά διαμερίσματα και οκτώ επιχειρήσεις που διαθέτουν τεχνολογίες για έξυπνες και βιώσιμες πόλεις. Τα βραβεία παρουσίασαν η ηθοποιός Ισαβέλλα Κογεβίνα και η marketing consultant Aννίτα Xριστοφίδου. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.