Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης παρέλαβε η Επιτροπή Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού, το πρωί της Παρασκευής 7 Οκτωβρίου, προκειμένου να μοιραστούν στους δικαιούχους στις διανομές των δύο Κοινωνικών Καταστημάτων, στην Ιστιαία και την Αιδηψό.

«Οι δικαιούχοι έχουν αυξηθεί, φθάνοντας περίπου τους 800 μέσα από περίπου 450 αιτήσεις οικογενειών. Νέες αιτήσεις θα μπορούν να κατατεθούν στην Επιτροπή Κοινωνικής Αλληλεγγύης με το νέο έτος, προκειμένου να τους χορηγηθεί κάρτα. Βασικό κριτήριο αποτελεί η φορολογική δήλωση να είναι κάτω των 6.000 ευρώ» δήλωσε στο Ιστιαία News ο πρόεδρος της επιτροπής κ. Κυριάκος Βογιατζής.

«Πρόκειται για δαπάνη ύψους 15.000 ευρώ, από τον προϋπολογισμό του έτους. Η αγορά των προϊόντων έγινε με την μέθοδο του διαγωνισμού και όχι με μεθόδους της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Ευελπιστούμε ότι η παραλαβή αυτή θα καλύψει επαρκώς τις ανάγκες του χειμώνα. Διανομή θα γίνεται μία φορά τον μήνα, συγκεκριμένη ημέρα που θα αποφασίσει η επιτροπή. Οι δικαιούχοι θα ειδοποιούνται έγκαιρα με προσωπικό μήνυμα και ανακοινώσεις στα τοπικά μέσα» ανάφερε στο Ιστιαία News η δήμαρχος κ. Λίνα Ευσταθίου, ευχαριστώντας όσους στηρίζουν τα κοινωνικά καταστήματα του Δήμου και ιδιαίτερα τους εθελοντές.

Δείτε το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί…