Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ…

Αν και τα μέλη των επιτροπών του Δήμου θα αλλάξουν τον Φεβρουάριο, την παραίτηση της από μέλος της επιτροπής εξέτασης αιτήσεων πολιτών για μείωση δημοτικών τελών, κατάθεσε η δημοτική σύμβουλος της μειοψηφίας και επικεφαλής του συνδυασμού «ο δήμος είσαι εσύ» κα. Νατάσα Φουρνάρη.

«Επί αίτησης της Δ.Σ. κας Αναστασίας Φουρνάρη, με θέμα: “Παραίτηση από Επιτροπή Εξέτασης Αιτήσεων Πολιτών για μείωση Δημοτικών Τελών”» είναι το πρώτο τακτικό θέμα συζήτησης στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου.

Η κα. Φουρνάρη είναι επίσης μέλος της επιτροπής κοινωνικής αλληλεγγύης, μάλιστα και ως υπεύθυνη παράδοσης, σύμφωνα με την κατάσταση ωφελούμενων του κοινωνικού καταστήματος (φωτογραφία).

«Η κ. Φουρνάρη δεν έρχεται στις διανομές του κοινωνικού παντοπωλείου» αναφέρουν στο ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS μέλη και εθελοντές του κοινωνικού καταστήματος Ιστιαίας.

Αν και το ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS έχει καλύψει όλες τις διανομές του κοινωνικού καταστήματος Ιστιαίας, σπάνια συναντήσαμε εκεί την κα. Φουρνάρη… σπάνια συναντήσαμε και τον δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Δημήτριο Αγγελόπουλο, επίσης μέλος της επιτροπής κοινωνικής αλληλεγγύης…

Εδώ ισχύει η νομοθεσία της αντικατάστασης μέλους επιτροπής αν απουσιάζει αδικαιολόγητα σε τρεις τουλάχιστον συνεχείς συνεδριάσεις;