Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ

Διαμαρτυρία προς το Δημοτικό Συμβούλιο Ιστιαίας - Αιδηψού κατάθεσε ο Εμπορικός - Επαγγελματικός Σύλλογος Ιστιαίας, σχετικά με τις συνθήκες λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς Ιστιαίας και την προστασία των μελών του από το παραεμπόριο.

Κύριοι , μετά από συνεχόμενες ενοχλήσεις από τον εμπορικό κόσμο της Ιστιαίας , μέσω  των μελών του Δ.Σ του Εμπορικού & Επαγγελματικού Συλλόγου και προτάσεων για την βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας της ΛΑΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ , με λύπη διαπιστώνουμε πως η Δημοτική Αρχή δεν έχει προβεί έως τώρα σε καμία ενέργεια με αποτέλεσμα να οργιάζει το Παραεμπόριο τόσο στον χώρο που λειτουργεί η Λαϊκή Αγορά όσο και στους γειτονικούς δρόμους .
 Σας καλούμε λοιπόν να μας ενημερώσετε γραπτώς για τις ενέργειες που έχετε κάνει έως τώρα και τις αποφάσεις που έχετε πάρει ή ενδέχεται να πάρετε από εδώ και στο εξής.
 Είναι ένα πρόβλημα που μας απασχολεί όλους . Δίνουμε καθημερινά αγώνα επιβίωσης απέναντι  στα συνεχόμενα μέτρα και φορολογικές επιβαρύνσεις της Κυβέρνησης και δεν θα επιτρέψουμε άλλοι να αισχροκερδούν εις βάρος μας με μαύρη εργασία , χωρίς νόμιμες άδειες και με " μαύρα " έσοδα . 
 Τις προτάσεις μας σας τις έχουμε καταθέσει σε προηγούμενο Δ.Σ και εμμένουμε σ' αυτές .
 Μην κλείνετε τα μάτια μπροστά στα λουκέτα που μπαίνουν καθημερινά στις επιχειρήσεις.