Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΥΒΟΙΑΣ

Την στιγμή που Αστυνομικά Τμήματα στο Νομό κλείνουν ή υποβαθμίζονται, ανάμεσα τους και αυτό των Λουτρών Αιδηψού, Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκαν την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας διαπιστώνοντας το εξαιρετικό επίπεδο της μεταξύ τους συνεργασίας. Παρά τις ελλείψεις σε υποδομές και εξοπλισμό, ενθαρρυντικά ήταν τα στοιχεία για την δράση της υπηρεσίας που παρέθεσε ο Αστυνομικός Διευθυντής στους δύο Βουλευτές.

Το κοινό δελτίο τύπου των Βουλευτών κ.κ. Γεωργίου Ακριώτη  και Αναστάσιου Πρατσόλη, με σημερινή ημερομηνία, αναφέρει:

Την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας επισκέφθηκαν σήμερα οι Βουλευτές Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Ακριώτης Γιώργος και Πρατσόλης Τάσος. Συζήτησαν με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γεωργακόπουλο Νίκο θέματα που αφορούν στην αστυνόμευση αλλά και στην αναδιάρθρωση της Υπηρεσίας.
Κοινή ήταν η διαπίστωση για το εξαιρετικό επίπεδο της συνεργασίας μεταξύ των Βουλευτών και του Αστυνομικού Διευθυντή. Στη συνέχεια ενημερώθηκαν για τη δράση της υπηρεσίας σχετικά με την αποτελεσματικότητα της αστυνόμευσης του Νομού Ευβοίας. Τα στοιχεία που τους παρέθεσε ο κ. Γεωργακόπουλος ήταν πολύ ενθαρρυντικά. Έχει σημειωθεί μείωση της εγκληματικότητας και των ληστειών και με τον συντονισμό όλων των απαραίτητων ενεργειών και του υψηλού επιπέδου  των υπηρεσιών που παρέχονται από τους αστυνομικούς έχει εμπεδωθεί ένα αίσθημα ασφάλειας στο λαό της Εύβοιας.
Πληροφορήθηκαν επίσης αρμοδίως για την επικείμενη αναδιάρθρωση των τμημάτων καθώς και για την ίδρυση της Υπηρεσίας Άμεσης Δράσης στη Χαλκίδα, η οποία θα συμβάλλει τα μέγιστα στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας.
Οι Βουλευτές ευχήθηκαν να συνεχιστεί η σπουδαία δουλειά που γίνεται και δεσμεύτηκαν για τη συνέχιση της καλής συνεργασίας.