Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ "ΤΑΣΟΥΛΑ"

Ανοικτή Επιστολή
Προς τον Υπουργό Γεωργικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Κύριο  Ευάγγελο Αποστόλου

κύριε Υπουργέ,

Αφού σας ευχηθώ καλή συνέχεια και πολύ δύναμη στο έργο σας , για το καλό πάντοτε των πολιτών και της πατρίδος μας , θέλω να ζητήσω και από εσάς , ως καθ’ ύλην αρμόδιο Υπουργό -  Ευβοιώτη και μάλιστα Βορειοευβοιώτη , την άμεση παρέμβαση σας , σχετικά με το κληροδότημα ‘’Τασούλα’’ , ιδιοκτησίας του Υπουργείου σας , στον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού και  συγκεκριμένα στο δημοτικό διαμέρισμα Ασμηνίου.
Σας γνωρίζω τις δικιές μου ενέργειες:
Ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης με έγγραφο μου στις 12\06\2015 και αρ. πρ. 8675 , ζήτησα από την δημοτική αρχή , σχετικές πληροφορίες και ανάληψη πρωτοβουλιών , όμως δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν έχω λάβει καμία απάντηση.
Προσέφυγα , ως εκ’ τούτου στην δικαιοσύνη , με καταγγελία μου κατά παντός υπευθύνου , γιατί κατά πληροφορίες έχει γίνει λεηλασία στο συγκεκριμένο κληροδότημα  και ζητώ , τον πλήρη ιδιοκτησιακό έλεγχο και την δικαίωση της μνήμης  της μεγάλης ευεργέτιδος της περιοχής μας , που είναι η ίδρυση γεωργικής σχολής , στην ευρύτερη περιοχή της Ιστιαίας , για την μόρφωση και επιμόρφωση των νέων αγροτών της περιοχής μας.

Μετά της τιμής

Dr Ουρανία Παπανδρέου – Παπαδάκη
Πρώην  Βουλευτής Ευβοίας
Δημοτική Σύμβουλος
Δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού