Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ευβοίας θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς τον  Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ Κώστα Μπακογιάννη και τον. Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ Γιάννη Κοντζιά, για την εξαιρετική εμφάνιση του περιπτέρου μας στην έκθεση της Θεσσαλονίκης FILOXENIA. Το περίπτερό μας είχε την δική του φθινοπωρινή φυσιογνωμία, ξεφεύγοντας από το κοινότυπο άσπρο μπλε χρώμα, που έχουν σχεδόν όλα τα περίπτερα. Ήταν καλύτερα οργανωμένο και ως προς την έκθεση των τοπικών μας προϊόντων αλλά και ως προς τον διαθέσιμο χώρο, για συναντήσεις με ενδιαφερόμενους για τις περιοχές μας. Θα ήταν μεγάλη παράλειψη μας, να μην αναφέρουμε την ολοήμερη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη μας κ Κοντζιά όλες τις ημέρες της έκθεσης, καθώς και την ασταμάτητη και άοκνη εργασία της κ Μαριάννας Λιάσκου η οποία οργάνωσε τα Β2Β, με τους ενδιαφερόμενους tour operators και bloggers για τις περιοχές μας. Θεωρούμε πως φέτος ήταν και η πρώτη πετυχημένη και σοβαρή προσπάθεια για τέτοιου είδους συναντήσεις, που είναι και η ουσία της συμμετοχής μας στις εκθέσεις. Το γεγονός αυτό μας μας δημιουργεί την πεποίθηση, πως η Περιφέρεια αντιμετωπίζει τον Τουρισμό με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και τον έχει θέσει  στις προτεραιότητες της.
Παρατηρήσαμε με πολύ χαρά, πως φέτος είχαμε και περισσότερες συμμετοχές ξενοδόχων στο περίπτερο και από τους άλλους νομούς της Περιφέρειας. Αναβαθμίζοντας συνεχώς τον τρόπο προβολής μας, αλλά και τον τρόπο επαφής μας με τους παίκτες της αγοράς, πετυχαίνουμε μεγαλύτερη συμμετοχή ξενοδόχων και μας δίνεται η ευκαιρία της σύσφιξης των σχέσεων μας, αλλά και της καλύτερης αντιμετώπισης των κοινών προβλημάτων που μας απασχολούν.
Είναι γεγονός πως κάθε χρόνο βελτιώνεται η παρουσία της Στερεάς Ελλάδας στην έκθεση της Θεσσαλονίκης , αφού η Περιφέρεια αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο την εμπειρία των προηγουμένων ετών.
Σαν ΕΞΕ συνεχίζουμε σταθερά να στηρίζουμε τις προσπάθειες της Περιφέρειας για την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος μας και είμαστε διατεθειμένοι, να συνεισφέρουμε στην προβολή αυτής, αλλά και του Νομού μας για την δημιουργία προστιθέμενης αξίας στην οικονομική ζωή των περιοχών μας.