Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΟΙΚΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ - ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ Β. ΕΥΒΟΙΑΣ ΣΤΗΝ "EXPO HOTEL"

Ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων δωματίων και studio, σας ενημερώνει ότι στην διοργάνωσή μας μπορούν να συμμετέχουν όσοι επιχειρηματίες επιθυμούν συμπεριλαμβανομένων και των ξενοδόχων. Η ενέργειά μας αυτή,γίνεται κατόπιν αιτήσεων πολλών μελών του Συλλόγου ξενοδόχων οι οποίοι δεν έχουν ενημερωθεί και προσκληθεί στην μεγαλύτερη τουριστική έκθεση που λαμβάνει χώρα στην Αθήνα απο 19 έως 21 Νοεμβρίου 2016.Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η μεταφορά σας πρός και από την έκθεση (με αφετηρία την πόλη της Αιδηψού) όπως και η διανυκτέρευσή σας σε ξενοδοχεια 4 και 5 αστέρων (συμπεριλαμβανομένου πρωινού) είναι ΔΩΡΕΑΝ από την Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων Νομού Ευβοίας, στην οποία έχουμε την τιμή να προεδρεύει η προεδρός μας Ολγα Βογιατζή.

Από εσάς, επιθυμούμε την συμμετοχή σας στην διοργάνωση αυτή καθώς θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη έκθεση αφορά άμεσα όλους τους επιχειρηματίες καταλυμάτων παντός τύπου. Περισσότερη ενημέρωση για την expo hotel μπορείτε να βρείτε εδώ : http://www.expohotel.gr
Για κρατήσεις, πληροφορίες και εκτενέστερη ενημέρωση για όσους ενδιαφέρονται να επισκεφθούν την EXPO HOTEL (ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ) παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλ. του γραφείου μας 2226060500 ή στο 6975952634.

Μετά τιμής,
Το ΔΣ του Συλλόγου ενοικιαζομένων Βορείου Ευβοίας
Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Ευβοίας, Ολγα Βογιατζή