Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΠΑΝ “ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ”Με σύνθημα «όχι στην δολοφονία της μεγαλύτερης λουτρόπολης, το αστυνομικό τμήμα μας ανήκει» αριθμός δημοτών της Αιδηψού συγκεντρώθηκε το πρωί του Σαββάτου 18 Δεκεμβρίου 2016, έξω από την μονάδα Thermae Sylla κατά την έναρξη του 2ου Πανελλήνιου Συνέδριου Ιαματικής Ιατρικής, για να διαμαρτυρηθεί σχετικά με την υποβάθμιση του Αστυνομικού Τμήματος Αιδηψού σε Αστυνομικό Σταθμό.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας είχε προγραμματιστεί από την συντονιστική επιτροπή που συστάθηκε στην λαϊκή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου 2016 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Λουτρών Αιδηψού με θέμα την υποβάθμιση του Α.Τ. Αιδηψού (δείτε ΕΔΩ).

Για το σχέδιο προεδρικού διατάγματος σχετικά με αναδιάταξη, αναδιοργάνωση, σύσταση  και λειτουργία περιφερειακών υπηρεσιών Ελληνικής Αστυνομίας, έκανε λόγο και η Δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου κατά τον χαιρετισμό της στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιαματικής Ιατρικής.

«…το κράτος αποφάσισε να καταργήσει το αστυνομικό τμήμα της λουτρόπολης με υποτιθέμενο στόχο την ενδυνάμωση της εθνικής μας οικονομίας, μια απόφασης που θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα για την Αιδηψό και τον Δήμο…» τόνισε μεταξά άλλων η κα. Ευσταθίου, εκφράζοντας την συμπαράσταση της στον αγώνα των κατοίκων.

Δείτε στα βίντεο πλάνα από την συγκέντρωση διαμαρτυρίας των πολιτών και την αναφορά της Δημάρχου στο συνέδριο ιαματικής ιατρικής…