Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016

Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ

Η δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού , μετά την γενική κατακραυγή και αγανάκτηση των πολιτών , για την αδιαφανή και παράνομη απόφαση της , ο δήμος να δώσει δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα πολλών χιλιάδων ευρώ, νερό και δημόσιο χώρο , σε εκλεκτό της επιχειρηματία για την εγκατάσταση παγοδρομίου στην πλατεία  της Ιστιαίας , έρχεται εκ των υστέρων , κυριολεκτικά με την  <γίδα> στην πλάτη ,  στις 19 Δεκεμβρίου  και ενώ το παγοδρόμιο είναι σε πλήρη λειτουργία , να ζητήσει από το δημοτικό συμβούλιο την νομιμοποίηση των παρανομιών της.
Σημειώνω , πως κανείς δεν θα είχε αντίρρηση  , σε τέτοιες πρωτοβουλίες , αν εξαρχής υπήρχε συζήτηση και ενημέρωση κυρίως όμως αν  ετηρείτο η νομιμότης…!
Αφού λοιπόν με τα τεχνάσματα της δημάρχου οι δημότες θα επιβαρυνθούν με χιλιάδες ευρώ υπέρ του φίλου της επιχειρηματία προτείνουμε και απαιτούμε:
Όλα τα παιδιά του δήμου μας , να κάνουν χρήση του παγοδρομίου εντελώς δωρεάν ή έναντι συμβολικού τιμήματος και όχι 10 ευρώ ημερησίως.
Κυρία Δήμαρχε : έχουμε υποχρέωση να δίνουμε χαρά στα παιδιά και όχι σε φίλους μας επιχειρηματίες με τα χρήματα των άλλων.
  ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Ουρανία Παπανδρέου
Δημοτική Σύμβουλός Ιστιαίας - Αιδηψού