Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

ΕΝΑ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ΟΛΟ ΓΚΡΙΝΙΑ…

Ακόμη δεν ξεκίνησε να λειτουργεί το παγοδρόμιο στην πλατεία της Ιστιαίας και κάποιοι άρχισαν να “ψάχνονται” ο καθένας βέβαια με τον τρόπο του και για τους λόγους του. Ίσως αυτό να είναι και το “φυσιολογικό” στον τόπο μας, που ως τώρα το έχει πληρώσει ακριβά.

Σύμφωνα με έρευνα του ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS, το παγοδρόμιο στην πόλη μας ήταν μια πρόταση της Δημοτικής Αρχής, για την διασκέδαση των πολιτών και την στήριξη της αγοράς, προς τον επιχειρηματία Μπάμπη Χρυσανθόπουλο που ανταποκρίθηκε άμεσα.

Η Δημοτική Αρχή παραχώρησε δωρεάν τον χώρο της πλατείας στον επιχειρηματία  με την συμφωνία πως και το εισιτήριο θα είναι αντίστοιχα αισθητά μειωμένο, ώστε να μπορούν όλοι να διασκεδάσουν φθηνά στον πάγο.

5 ευρώ το μισάωρο, 8 ευρώ η ώρα και 10 ευρώ το “βραχιόλι” για όλη μέρα που συμφέρει, θα είναι οι πιθανές τιμές χρήσης του παγοδρόμιου «Αστεράκια» που θα παραμείνει ως του Αϊ Γιάννη. Τιμές ιδιαίτερα χαμηλές για κάτι που κανείς μπορεί να βρει μόνο σε επιλεγμένες μεγάλες πόλεις και με πολύ μεγαλύτερο κόστος χρήσης.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, το παγοδρόμιο θα ανοίξει τις πύλες του μετά την απαραίτητη δημιουργία πάγου που θέλει δύο έως τρεις ημέρες να δημιουργηθεί. Στις εγκαταστάσεις θα προσφέρονται τα απαραίτητα πέδιλα για γνώστες ή μη, προστατευτικά και καθοδήγηση από καταρτισμένο προσωπικό.