Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

ΠΕΤΣΟΚΟΨΑΝ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟ

Λίγες ημέρες πέρασαν μόνο από το περιστατικό ομαδικής θανάτωσης τετράποδων από φόλες στον Αγιόκαμπο Αιδηψού (δείτε ΕΔΩ) και ένα νέο περιστατικό κακοποίησης και θανάτωσης δεσποζόμενων σκύλων, στην ίδια περιοχή, έρχεται να ταράξει την τοπική κοινωνία προβληματίζοντας κάθε λογικό άνθρωπο.

Ο ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης σε περιοχή του Αγιόκαμπου Αιδηψού Β. Εύβοιας, δεν μπόρεσε να πιστέψει στα μάτια του με αυτό που αντίκρισε όταν πήγε χθες στο κατάστημα του, αναζητώντας τα σκυλιά του που δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του. Άγνωστοι θανάτωσαν πιθανά με κυνηγητικό όπλο και πετσόκοψαν με ιδιαίτερα βίαιο τρόπο τρία δεσποζόμενα σκυλιά, κόβοντας ακόμη το δέρμα και τα άκρα τους (φωτογραφίες). Για το περιστατικό έλαβαν γνώση αστυνομικά όργανα.

«…δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, αν μπορείς να τους πεις ανθρώπους, στον τόπο μας. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που θα έκανε κανείς κάτι τέτοιο. Όποιος ή όποιοι έκαναν κάτι τέτοιο δεν πρέπει να κυκλοφορούν ελεύθεροι, δεν θα διστάσουν με τέτοια ένστικτα να κάνουν τα ίδια και σε συνανθρώπους. Είμαι διατιθέμενος να προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια, ακόμη και σε επικήρυξη των δολοφόνων…» τόνισε μεταξύ άλλων ο αγανακτισμένος και εξοργισμένος ιδιοκτήτης των τετράποδων στο ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS.