Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

ΛΟΥΚΑΤΖΙΚΟΥ: «Η ΔΗΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ» - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΑ ΣΚ@Τ@ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΕΡΓΟ ;
Έντονες αντιδράσεις στο σώμα, κυρίως από τον Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας Βασίλειο Δημόπουλο, προκάλεσε η συζήτηση του 12ου τακτικού θέματος «παραχώρηση δύο λυματοφόρων αυτοκινήτων του Δήμου, προς χρήση στην ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α.» στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016.

Με τους περισσότερους Δημοτικούς Συμβούλους να αναρωτιούνται κατά πόσο ικανή είναι η Δημοτική Αρχή και η Δήμαρχος στην διαχείριση των λυμάτων έπειτα από τα λεγόμενα της Προέδρου της ΔΗΚΕΙΑ, τα αίματα άναψαν από νωρίς όταν η κα. Λουκατζίκου ανάφερε πως η ΔΗΚΕΙΑ είναι κάτι ξεχωριστό από τον Δήμο…

«Προάγει έργο να μαζεύεις σκ@τ@;» ήταν η ερώτηση του κ. Δημόπουλου όταν η κα. Λουκατζίκου ανάφερε πως αρμοδιότητα της δημοτικής επιχείρησης είναι οτιδήποτε προάγει και παράγει δημοτικό έργο.

«Τα κ@κ@ είναι η περιουσία της επιχείρησης;» ήταν η επόμενη ερώτηση του κ. Δημόπουλου όταν η κα. Λουκατζίκου ανάφερε πως έργο της δημοτικής επιχείρησης είναι επίσης η διαχείριση, η αξιοποίηση και η εκμετάλλευση της δημοτικής περιουσίας.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο…