Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ιστιαίας σε συνεργασία με το σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ. Ιστιαίας προσκαλεί όλα τα παιδιά να έρθουν το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι στην πλατεία Ιστιαίας να δημιουργήσουμε μαζί Χριστουγεννιάτικες Κατασκευές και Στολές για να προετοιμάσουμε την υποδοχή του Αγ. Βασίλη που θα γίνει την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου.

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ για να διοργανώσουμε μια όμορφή γιορτή για τον τόπο μας.

Στη συνέχεια σας ενημερώνουμε για το Πρόγραμμα του Εμπορικού Συλλόγου Ιστιαίας:

23 Δεκεμβρίου 4 μ.μ. ημέρα Παρασκευή:
Υποδοχή Αη Βασίλη με πολλές εκπλήξεις. Θα μοιράσει δωράκια σ' όλα τα παιδιά. Στη συνέχεια μικροί και μεγάλοι θα τραγουδήσουμε τα κάλαντα σ' όλες τις γειτονιές της Ιστιαίας (μη ξεχάσετε τα τρίγωνα σας).

24 Δεκεμβρίου 12 το μεσημέρι, ημέρα Σάββατο στην Πλατεία Ιστιαίας: Η Κατερίνα, η φρου - φρου θα παίξει παιχνίδια με τα παιδιά, θα φτιάξει μπαλονοσυνθέσεις και θα κάνει και μαγικά.

27 Δεκεμβρίου 12 το μεσημέρι θα έχουμε στην Πλατεία Ιστιαίας τον Καραγκιοζοπαίχτη Κων/νο Ντούρπα με την παράσταση «Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη».

28 Δεκεμβρίου 12 το μεσημέρι στο σπιτάκι του Αη Βασίλη στην Πλατεία Ιστιαίας η κυρία Μάχη Αρβανιτογιάννη θα διαβάσει Χριστουγεννιάτικα παραμύθια.

29 Δεκεμβρίου 9 μ.μ. ημέρα Πέμπτη στην Πλατεία Ιστιαίας. Μια μουσική βραδιά από τον Ηλία Τσαρούχα και Νίκο Μπελμέζο, προσφέροντας γλυκίσματα σ' όλους τους παρευρισκομένους.

30 Δεκεμβρίου, 12 το μεσημέρι, ημέρα Παρασκευή στην Πλατεία Ιστιαίας θα γίνει παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού. Ο νικητής κερδίζει ένα έπαθλο.

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί μικροί & μεγάλοι.