Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

ΕΥΧΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑμΕΑ «ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ» - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΑΙΔΗΨΟΥ

Ευχές για την νέα χρονιά στέλνει μέσα από το ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS ο Σύλλογος Γονέων & Φίλων ΑμΕΑ «ο Άγιος Στυλιανός» φανερά πικραμένος από τα γεγονότα που συνέβησαν στο χριστουγεννιάτικο χωριό Αιδηψού (δείτε ΕΔΩ).

«Δεν ήταν συμπεριφορά αυτή της κυρίας Άννας Λουκατζίκου και αυτών που την συνόδευαν στο χριστουγεννιάτικο χωριό, όταν προσπαθήσαμε να κεράσουμε τον κόσμο λίγα γλυκά. Κανένας επιχειρηματίας δεν έκανε παράπονα για ανταγωνιστικά προϊόντα όταν τους ζητήσαμε συγγνώμη. Οι αιρετοί πρέπει να στηρίζουν τους ΑμΕΑ και τους ανθρώπους τους που τραβούν τον δικό τους Γολγοθά. Επίσης όσοι πιάνουν μικρόφωνο σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, πρέπει να ξέρουν τι λένε. Η δήμαρχος δεν ενημερώθηκε για όσα συνέβησαν;» τονίζει η Πρόεδρος του συλλόγου ΑμΕΑ κα. Βίκυ Δραπανιώτη.

«Είχα απευθυνθεί στην κα. Λουκατζίκου να μας παραχωρήσει χριστουγεννιάτικο σπιτάκι, όπου μου τόνισε πως οι σύλλογοι δικαιούνται σπιτάκι χωρίς αμοιβή. Δεν μπόρεσα να παρευρεθώ στην ενημέρωση για το χριστουγεννιάτικο χωριό, γιατί είχα πρόβλημα σαν μητέρα ΑμΕΑ. Ζήτησα έπειτα ενημέρωση αλλά δεν μπορούσα εύκολα να βρω την κα. Λουκατζίκου. Κάποια στιγμή επικοινώνησαν μαζί μου από τον Δήμο για ραντεβού μαζί της και να μου δώσουν το κλειδί, όπου περίμενα δύο ώρες με το παιδί να την συναντήσω, χωρίς να με ειδοποιήσει κάποιος για την καθυστέρηση. Ειρωνική ήταν και η συμπεριφορά του κ. Στέφου όταν ζήτησα να μου δείξει ποιο είναι το σπιτάκι του συλλόγου, κάτι που του είπα σε μετέπειτα διαδικτυακή επικοινωνία μας. Συναντήθηκα τελικά με την κα. Λουκατζίκου ανήμερα στην γιορτή της, δεν αφιέρωσε κανείς λίγα λεπτά να με ενημέρωση για κανόνες του χριστουγεννιάτικου χωριού» ανάφερε μεταξύ άλλων στην συνέχεια η κα. Δραπανιώτη, συστήνοντας πως ότι κάνουμε πρέπει να το κάνουμε με την καρδιά μας χωρίς να “γλύφουμε” και όχι για το θεαθήναι των φωτογραφιών και των μικροφώνων…

«Λυπάμαι για την συμπεριφορά της Αντιδημάρχου Αιδηψού σε ένα γονιό ΑμΕΑ, να γίνουν όλα αυτά για ένα κέρασμα. Κάνουμε έναν μεγάλο αγώνα για τους ΑμΕΑ, δεν έχουν δικαίωμα στην χαρά των χριστουγέννων αυτά τα παιδιά;» αναφέρει στο ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS η κα. Σοφία Ζιώτου, γραμματέας του συλλόγου ΑμΕΑ.