Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ

«Χθες συνοδέψαμε στο τελευταίο του ταξίδι τον φίλο μας Θανάση Ρουμελιώτη, πατέρα του αντιπροέδρου του συλλόγου μας Θοδωρή Ρουμελιώτη. Δεν είναι δυνατόν την ίδια ώρα που φίλοι και συγγενείς πενθούν εμείς να διασκεδάζουμε, δεν γίνεται μετά την κηδεία γλέντι. Καταδικάζουμε όσους δεν συμφώνησαν στην ματαίωση της εκδήλωσης και την πραγματοποίηση της κάποια άλλη φορά, κάτι που το προτείναμε» δηλώνει στο ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS το μέλος του Συλλόγου Ξενοδόχων Αιδηψού Ανάργυρος Χρήστου τονίζοντας πως στις τελευταίες αρχαιρεσίες του συλλόγου είχε χριστεί ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων.

Σε έκδοση δελτίου τύπου προχώρησαν χθες τα μέλη του Συλλόγου Ξενοδόχων Αιδηψού Ανάργυρος Χρήστου και Μιχάλης Ουζούνογλου που λάβαμε και δημοσιεύουμε ως έχει:


Με την ιδιότητα μας σαν μέλη του Δ.Σ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΑΙΔΗΨΟΥ, εκφράζουμε την λύπη μας για την απώλεια από τον τόπο μας του συναδέλφου και φίλου ΘΑΝΑΣΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ, πατέρα του αντιπροέδρου του συλλόγου μας ΘΟΔΩΡΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ και την συμπαράσταση μας στην οικογένεια του. Δηλώνουμε την απόλυτα αντίθετη θέση μας στην πραγματοποίηση της χθεσινής εκδήλωσης του συλλόγου ,η οποία θα έπρεπε να αναβληθεί σαν ελάχιστος φόρος τιμής και σεβασμού στον συνάδελφο μας και γι’ αυτό τον λόγο δεν παραβρεθήκαμε. Για τις δικές μας αρχές δεν είναι ανεκτό την ώρα που η οικογένεια πενθεί ο σύλλογος μας να διασκεδάζει, ένας σύλλογος που πρέπει να προάγει τον πολιτισμό και τις ανθρώπινες αξίες.