Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣΤο πρωί της Κυριακής 22 Ιανουαρίου 2017, στην έδρα του Επιμελητήριου Εύβοιας στη Χαλκίδα, η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της ανταλλάσοντας με τα μέλη της θερμές ευχές για το νέο έτος.

Παρουσία αντιπροσώπων από τους περισσότερους Εμποροεπαγγελματικούς Συλλόγους του νομού, με ενεργή παρουσία των Εμπορικών Συλλόγων του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κα. Βούλα Αγιοστρατίτη πραγματοποίησε τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του φορέα που υπερψηφίστηκε θετικά από τους παρευρισκόμενους.

Ακολούθησε σε φιλικό κλίμα ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση με ανταλλαγές απόψεων και προτάσεων σχετικά με θέματα του κλάδου αλλά και όσα επιδρούν σε αυτόν.

Το δώρο της πίτας που κληρώθηκε ήταν δύο διανυκτερεύσεις σε γνωστό ξενοδοχείο της Νότιας Εύβοιας, προσφορά της Προέδρου του Επαγγελματοβιοτεχνικού Συλλόγου Καρύστου κας. Μαρίας Βερούχη.

Το ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS ήταν αποκλειστικά εκεί, προσκεκλημένο από μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ιστιαίας, κάτι που διευκρίνισε και η κα. Αγιοστρατίτη προς αποφυγή παρεξηγήσεων με άλλα ΜΜΕ.

Δείτε στο βίντεο την κα. Αγιοστρατίτη να συστήνει τα νέα μέλη της Ομοσπονδίας και το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί…