Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΜΑΡΙΩΝ - ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Το πρωί της Τρίτης 17 Ιανουαρίου 2017 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Καμαρίων, του ειδικού σχολείου που απευθύνεται σε ΑΜΕΑ, σύμφωνα με πρόσκληση της Δημάρχου Ιστιαίας-Αιδηψού Λίνας Ευσταθίου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS στην πρόσκληση της Δημάρχου ανταποκρίθηκαν και θα παρευρεθούν, ο υφυπουργός παιδείας κ. Δημήτριος Μπαξεβανάκης, οι Βουλευτές Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Γεώργιος Ακριώτης και Αναστάσιος Πρατσόλης, ο Βουλευτής Εύβοιας ΝΔ κ. Σίμος Κεδίκογλου, καθώς και ο π. Βουλευτής Εύβοιας ΠΑΣΟΚ κ. Συμεών Κεδίκογλου που επί θητείας του ως Υπουργός Παιδείας έγινε ο σχεδιασμός του ειδικού σχολείου. Θετικά στην πρόσκληση της Δημάρχου απάντησε και ο Δήμαρχος Στυλίδας κ. Απόστολος Γκλέτσος.

Μετά την τελετή εγκαινίων θα παρατεθεί γεύμα σε γνωστή παραλιακή ταβέρνα της Αιδηψού, που διοργάνωσε η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Καταλυμάτων Ευβοίας κα. Όλγα Βογιατζή, όπως δήλωσε η ίδια. Η κα. Βογιατζή επέλεξε την Λουτρόπολη με την δεύτερη ιδιότητα της, αυτή της Προέδρου του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Καταλυμάτων Β. Ευβοίας έχοντας τον μεγαλύτερο αριθμό μελών από την γενέτειρα της Αιδηψό. Τα κρασιά θα είναι πρόσφορα του οινοποιείου «ΒΡΥΝΙΩΤΗΣ» Γιάλτρων και τα γλυκά του ζαχαροπλαστείου «ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ» Λουτρών Αιδηψού.