Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ: «ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΔΩΣΑΝ ΕΚΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ»

«Επί αίτησης της Δ.Σ. κας Μαρίας-Μυρτώς Παπαϊωάννου, σχετικά με παραίτηση της από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου» ήταν το 5ο θέμα συζήτησης στην χθεσινή τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιστιαίας-Αιδηψού που ψηφίστηκε ομόφωνα.

«Πήρε ιδιαίτερη έκταση η παραίτηση μου από την οικονομική επιτροπή… έχουν παραιτηθεί και άλλοι… δεν είναι τωρινό φαινόμενο… καλό είναι τα μέσα να ρωτούν τον ίδιο και να μην βγάζουν συμπεράσματα… απλά παραιτήθηκα από μία επιτροπή και όχι από το δημοτικό συμβούλιο…» ανάφερε μεταξύ άλλων η κα. Παπαϊωάννου κατά την τοποθέτηση της, πιθανά αναφερόμενη σε σχετικό δημοσίευμα του ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS (δείτε ΕΔΩ), ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και σε δημοσιεύματα “εφημερίδων της Χαλκίδας που κάποιοι έχουν επαφές” χαρακτηρίζοντας αυτό ως “ύποπτο”.

Από την πλευρά μας, να διευκρινίσουμε ότι το δημοσίευμα της 20ης Δεκεμβρίου 2016 με τίτλο «ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΜΥΡΤΩ» έγινε μετά την κατάθεση αίτησης παραίτησης της κας. Παπαϊωάννου, χωρίς να περιέχει “συμπεράσματα” παρά ένα γεγονός. Αυτός ήταν ο λόγος που δεν επικοινωνήσαμε μαζί της. Επίσης να υπενθυμίσουμε πως ισχύει και το αντίθετο, κάθε πολιτικό πρόσωπο μπορεί να έρθει σε επαφή με το ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS ή καποιο άλλο μέσο πριν προβεί σε δηλώσεις σε δημόσια βήματα και κάμερες…