Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

“ΤΑ ΧΩΝΕΙ” Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Όσοι γνωρίζουν την Πρόεδρο του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Καταλυμάτων Β. Εύβοιας, κα. Όλγα Βογιατζή, μιλούν για έναν άνθρωπο που τα λέει “έξω από τα δόντια” ίσως γι’ αυτό πολλές φορές να έχει παρεξηγηθεί.

Η Όλγα κάνει νέα αναφορά στο περιστατικό που συνέβη στο χριστουγεννιάτικο χωριό, μεταξύ της Προέδρου ΔΗΚΕΙΑ - Αντιδημάρχου ΔΕ Αιδηψού και του Συλλόγου Γονέων & Φίλων ΑμΕΑ Άγιος Στυλιανός (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ), με μια καυστική δημοσίευση στο facebook:


«Η έπαρση κάποιων ανθρώπων (λόγο προσωρινής θέσης τους στην περιοχή μας, όπου σήμερα είναι, μεθαύριο ΔΕΝ θα είναι) προφανώς τους έχει συνεπάρει και έχουν χάσει την ανθρωπιά τους -αν είχαν ποτέ- και πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν και να πουν ότι θέλουν, όποτε θέλουν. Να ψάχνουν τάχα για μάρτυρες προκειμένου να μηνύσουν τους συμπολίτες τους, εκφοβίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο 18χρονα παιδιά και απαιτώντας να παραβρεθούν στο αστυνομικό τμήμα για καταθέσεις (τα 18χρονα!). Να διασύρουν δεξιά και αριστερά οικογένειες χωρίς να αντιλαμβάνονται το κόστος των πράξεων τους με μοναδικό σκοπό να ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ αυτά που ΔΕΝ κουκουλώνονται! Να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα... και να βγουν και από πάνω με το ειρωνικό χαμόγελο στα χείλη ωσάν άλλοι γελωτοποιοί (με το μικρόφωνο στο χέρι πάντα)! Για λύπηση είσαστε... Για κλωτσιές είσαστε... Σας προτείνω -εγώ η Όλγα Βογιατζή- να ψάξετε για κουβέρτες να σας καλύπτει ολόκληρους από πάνω μέχρι κάτω καθώς σε λίγο καιρό δεν θα μπορείτε να κυκλοφορείτε στην Αιδηψό και θα χρειάζεστε... ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ (ο κόσμος εδώ ίσως να μην ξέρει ότι κάποιοι είναι έξω με αναστολή...) Και για να το λήξω εδώ, απλά λιτά και απέριττα... ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΜΕΑ ΗΣΥΧΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Όσο για τις μηνύσεις... μπορείτε να με βρείτε ανά πάσα στιγμή.»