Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΔΕΛΑ ΣΤΟ ΕΕΕΕΚ ΚΑΜΑΡΙΩΝΧθες Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Καμαρίων, του ειδικού σχολείου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που ήδη λειτουργεί και απευθύνεται σε ΑμΕΑ.

Οι νεαροί ΑμΕΑ της βόρειας Εύβοιας θα συνεχίζουν τις σπουδές τους στις εγκαταστάσεις του πρώην Δημοτικού Σχολείου Καμαρίων, που διαμορφώθηκε κατάλληλα από τον Δήμο με την υποστήριξη χορηγών, μετά το Ειδικό Σχολείο του Νέου Πύργου.

Ο αγιασμός εγκαινίων τελέστηκε με κάθε επισημότητα χοροστατούντος του Μητροπολίτη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσοστόμου, με την συμμετοχή του ιερού κλήρου της περιοχής. Παρά την έντονη βροχόπτωση και τις χαμηλές θερμοκρασίες, μεγάλη ήταν η προσέλευση πολιτικών προσώπων, εκπροσώπων φορέων και υπηρεσιών, γονέων ΑμΕΑ και πολιτών, που κατέκλυσαν τον προαύλιο χώρο.

Χαιρετισμούς απηύθυναν,  ο υφυπουργός παιδείας κ. Δημήτριος Mπαξεβανάκης, οι βουλευτές Εύβοιας κ.κ. Γεώργιος Ακριώτης, Αναστάσιος Πρατσόλης, Ζωή Λιβανίου, Σίμος Κεδίκογλου, ο π. βουλευτής κ. Συμεών Κεδίκογλου, ο περιφερειακός διευθυντής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Δημητρίου, ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Κυριτσόπουλος, ο διευθυντής του ΕΕΕΕΚ Καμαρίων κ. Κωνσταντινάκης, ο αντιδήμαρχος παιδείας κ. Σπανός και η δήμαρχος κ. Ευσταθίου.